Klikom na “Prihvaćam” pristajete na pohranu kolačića na vašem uređaju kako bi vam mogao ispravno prikazati stranicu i razumjeti kako je koristite. Pročitajte moju Politiku privatnosti Politiku privatnostza više informacija.
CREATIVE STUDIO

Politika privatnosti

1. Koje podatke prikupljam?

Kada posjetite www.mrbowtie.hr skupljam sljedeće podatke:

  • Osobne identifikacijske podatke (ime, e-mail adresa, naziv vaše tvrtke ili obrta) i ostale podatke koje ste dobrovoljno unjeli u jedan od formulara na internet stranici
2. Kako prikupljam vaše podatke?

Izravno mi dajete većinu podataka koje prikupljamo. Prikupljam podatke i obrađujem ih kada:

  • Dobrovoljno ispunite formulare koji se nalaze na stranici ili pošaljete povratne informacije na bilo koji od mojih kontakt podataka
  • Koristite ili pregledavate moju internet stranicu putem kolačića internet preglednika.
3. Kako koristim vaše podatke?

Koristim vaše podatke zbog sljedećih razloga:

  • Kako bi vam mogao pripremiti ponudu ili ponuditi neku od svojih usluga nakon što ste dobrovoljno ispunili formular na www.mrbowtie.hr ili nekoj od podstranica
4. Kako pohranjujem vaše podatke?

Vaši podaci su sigurno pohranjeni unutar mojeg poslovnog Google Workspace korisničkog računa koji koristi najviši stupanj enkripcije i zaštite. Ne čuvam vaše podatke u fizičkom obliku.

Čuvat ću vaše podatke 360 dana od prvog kontakta. Po isteku tog vremenskog razdoblja izbrisat ću vaše podatke iz svoje baze, osim u slučaju da nastavimo poslovnu suradnju u slučaju koje ću čuvati vaše podatke do raskida suradnje.

5. Marketing

Ako ste pristali na marketinške kolačiće, uvijek se možete isključiti kasnije. Imate pravo u bilo kojem trenutku spriječiti Mr. Bowtie, obrt za dizajn i druge usluge da vas kontaktira u marketinške svrhe. Ako više ne želite da vas kontaktiram u marketinške svrhe, kliknite ovdje.

6. Koja su vaša prava na zaštitu podataka?

Želim se pobrinuti da ste u potpunosti upoznati sa svim svojim pravima na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo pristupa - Imate pravo zatražiti od naše mene kopije vaših osobnih podataka.

Pravo na ispravak - Imate pravo zahtijevati od mene da ispravim sve podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo zatražiti od mene potpune podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje - Imate pravo zahtijevati da izbrišem vaše osobne podatke.

Pravo na ograničenje obrade - Imate pravo zahtijevati da ograničim obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prigovor na obradu - Imate pravo na prigovor na obradu Vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prijenos podataka - Imate pravo zahtijevati da prenesem podatke koje smo prikupili drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima.

Rok za odgovor na neki od vaših zahtjeva je 15 dana.

Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte me na e-mail: ales@mrbowtie.hr ili mi pišite na Mr. Bowtie, obrt za dizajn i druge usluge, Čavoglavska 1/1, 10020 Zagreb.

7. Što su kolačići?

Kolačići su tekstualne datoteke koje se stavljaju na vaše računalo radi prikupljanja standardnih podataka internetskih dnevnika i podataka o ponašanju posjetitelja. Kad posjetite moju internet stranicu, mogu automatski prikupljati podatke od vas putem kolačića ili slične tehnologije.

Za dodatne informacije posjetite allaboutcookies.org.

8. Kako koristim kolačiće?

Koristim kolačiće na različite načine za poboljšanje vašeg iskustva na ovoj web stranici.

Postoji nekoliko različitih vrsta kolačića, a ja koristim sljedeće:

Nužni kolačići - ovi kolačići su nužni kako bi se internet stranica mogla prikazati i nije ih moguće isključiti.

Funkcionalni kolačići - koristim ove kolačiće kako bi vas prepoznao na intenet stranici i zapamtio vaše prethodno odabrane postavke. To može uključivati jezik koji preferirate i lokaciju na kojoj se nalazite. Koristim mješavina kolačića prve strane i kolačića treće strane.

Analitički kolačići - koristim ove kolačiće kako bi preko servise Google Analytics bolje upoznao posjetitelje moje internet stranice. To se odnosti na vašu dob, spol, vrstu preglednika i računala koje koristite, kako dugo se zadržavate na mojoj stranici, koje stranice najviše gledate itd.

Marketinški kolačići - koristim ove kolačiće za prikupljanje podataka o vašem posjetu mojoj stranici, sadržaju koji ste pregledali, vezama koje ste slijedili i podacima o vašem pregledniku, uređaju i vašoj IP adresi. Ponekad dijelim neke ograničene aspekte ovih podataka s trećim stranama u reklamne svrhe. Također mogu dijeliti internetske podatke prikupljene putem kolačića sa svojim partnerima za oglašavanje. To znači da će vam prilikom posjete drugoj web stranici možda biti prikazano oglašavanje na temelju vaših obrazaca pregledavanja na mojoj internet stranici.

9. Kako upravljati kolačićima?

Možete postaviti preglednik da ne prihvaća kolačiće (pogledajte uputstva u pregledniku koji koristite). Međutim, može se desiti da neke značajke moje internet stranice možda neće funkcionirati i da vam se ona neće prikazivati kako sam zamislio.

10. Pravila privatnosti drugih stranica

Moja internet stranica sadrži poveznice na druge internet stranice. Moja Pravila o privatnosti primjenjuju se samo na moju internet stranicu (www.mrbowtie.hr), pa ako kliknete vezu na drugu internet stranicu, trebali biste pročitati njihova Pravila privatnosti.

11. Promjene moje politike privatnosti

Redovito pregledavam svoja pravila privatnosti i postavljam ažurirane verzije na ovu internet stranicu. Ova Politika privatnosti posljednji put je ažurirana 18. listopada 2021.

12. Kako me možete kontaktirati

Ako imate bilo kakvih pitanja o mojoj Politici privatnosti, podacima koje čuvam o vama ili želite iskoristiti jedno od svojih prava na zaštitu podataka, slobodno me kontaktirajte.

Pošaljite e-mail na: ales@mrbowtie.hr ili mi pišite na adresu: Mr. Bowtie, obrt za dizajn i marketing, Čavoglavska ulica 1/1, 10020 Zagreb

13. Kako kontaktirati nadležno tijelo

Ako želite prijaviti pritužbu ili smatrate da nisam na zadovoljavajući način riješio vašu zabrinutost, možete se obratiti u AZOP (Agencija za zaštitu osobnih podataka):

E-mail: azop@azop.hr
Adresa: Selska cesta 136, 10000 Zagreb