CREATIVE STUDIO

Agram Club internet stranica

Klijent

BBDO Zagreb / Agram Club

Kategorija

Internet stranica

Godina

2000.

Zadatak

Agram je vjerojatno najveće osiguravajuće društvo u regiji. Sa željom da prošire portfelj usluga napravili su ekskluzivan centar za podizanje kvalitete života. Radi se o kompleksu koji na jednom mjestu objedinjuje sport, fitness i spa usluge. Klijent želi luksuznu, grafički i sadržajno bogatu stranicu koja će na najbolji način prezentirati sve dostupne usluge.

Rješenje

Klijent dobro poznaje Wordpress platformu pa je i za ovaj projekt upravo Wordpress bio najbolji izbor. U prvi plan smo stavili vrhunski video i fotografije koje su produkt poznatog fotografa Nikole Matića. Art direkcija prati postojeći vizualni identitet koji je implementiran best-practice metodama. Posebna pažnja posvećena je optimizaciji svih slika i video materijala kako bi se stranica brzo učitavala.

Moja uloga

Art direkcija, IA (informacijska arhitektura), wireframing te kompletan UX i UI dizajn. Implementacija postojećeg vizualnog identiteta i grafičkih standarda. Koordinacija fotografa i video snimatelja, priprema svih grafičkih materijala, optimizacija slika i videa. Redoviti sastanci s dev teamom, otklanjanje problema i nadziranje kompletne developement faze. Prezentacija rješenja i odabranog dizajna klijentu.

Tim

BBDO Zagreb: Ivica Ivaci: Head of digital, Hrvoje Fuček: Senior full stack developer, Domagoj Delić: Copywriter, Sara Šalov: copywriter, Sanja Veček: Account Manager Foto & Video: Nikola Matić

Slike nisu pronađene.
Slike nisu pronađene.
No items found.